Луната e в знак Близнаци до 04:41ч на 1 март Луната в Близнаци активира

...
Луната e в знак Близнаци до 04:41ч на 1 март
Луната в Близнаци активира
Коментари Харесай

Този ден носи разгръщане на кармата или нейното изцеление

Луната e в знак Близнаци до 04:41ч на 1 март

Луната в Близнаци задейства любознанието, бързите реакции и умозаключения, дава обща подвижност и словоохотливост. Провокира да се вършат няколко неща по едно и също време, да се плъзгате по повърхността, без да се задълбочавате в значителното, да губите време и сила за дреболии. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол. Рутинната работа сега е много досадна. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Лесно се хваща настинка в белите дробове. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се чувствате добре по-късно. Да не се претрупва нервната система.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 11:25ч на 28 февруари

Следва 9 лунен ден от 11:25ч на 28 февруари до 12:12ч  на 1 март

В този лунен ден може да имате чувството, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с парични операции - не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. 

Този лунен ден носи „ разрастване ” на кармата или нейното излекуване. Това значи, че човешките ритми съответстват с ритмите на лунната сила - всичко, на което сте се опитвали да не обръщате внимание, да игнорирате, става явно. Нашето подсъзнание ни припомня за мъчителни проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, задължения, отрицателни страсти, потиснати усеща. Целия този негатив  е заточен в нашето подсъзнание,  с всички сили се пробва да се освободи, да се осъществя в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще би трябвало да се върнете към това, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да извършите обещанията, да се извините на афектираните.

Основното нещо - обърнете внимание на това, което се случва през днешния ден. Защото в 9-ти лунен ден няма „ случайности “. Каквото и да се случва, то е увещание за това, което не сте създали или решили досега. Например, в случай че в границите на 9 лунен ден бъдете незаслужено афектирани, това значи, че в миналото сте обидили различен и сте наранили най-хубавите му усеща. Ако вашите претенции се сблъскат с безразличието на някой различен, значи вие сте останали безразлични към непознатия проблем преди. 

Всичко, което един път сте (или не сте) създали и сте не запомнили, в действителност, не изчезва на никое място. Да, съзнанието се пробва да се отърве от неприятните мемоари. В такива специфични дни - както днешния - подсъзнанието изтощено от тежкия и мрачен товар ни припомня за минали неприятности, задания и неточности. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат - елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте техники за отбрана. Не осъществявайте нови запознанства.

Ако през днешния ден се появи интерес да разширите хоризонтите си - можете да употребявате освободената сила. Просто вътре във вас се е освободило място за нещо ново и положително.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР